ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ

MAIN PROTEINS

Οργανικές πρωτεΐνες από 100% αμύγδαλο, αρακά, ηλιόσπορο, κολοκυθόσπορο, ρύζι και φάβα με ήπια/ουδέτερη γεύση, χαρακτηριστικό που τους δίνει το πλεονέκτημα να προστίθενται σε αλμυρές ή γλυκιές παρασκευές, πέρα από smoothies, εκτοξεύοντας τη διατροφική αξία, τις βιταμίνες και τις φυτικές ίνες.

MIX PROTEINS

Ένα βραβευμένο στιγμιαίο ρόφημα ενέργειας από βιολογικές πρωτεΐνες αμυγδάλου, ρυζιού, ηλιόσπορου. Με φυσική γεύση κακάο ή βανίλια και πρεβιοτικό ινουλίνη για καλύτερη απορρόφηση και λειτουργία του εντέρου, το Power Mix συμβάλλει στην ενίσχυση του οργανισμού και στη ρύθμιση του μεταβολισμού.

SPECIAL PROTEINS

Βιολογική πρωτεΐνη ρυζιού και αρακά υψηλής καθαρότητας και εξαιρετικής ποιότητας με 78γρ πρωτεΐνης στα 100γρ, σπιρουλίνα και φυσική γεύση βανίλια. Πλούσια σε όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, τα οποία ο ανθρώπινος οργανισμός δε μπορεί να συνθέσει και πρέπει να προσλάβει από τη διατροφή του, συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του μυοσκελετικού συστήματος και την αποκατάσταση των μυών μετά την άσκηση.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Τώρα μπορείς να έχεις την αγαπημένη σου οργανική πρωτεΐνη πάντα και παντού μαζί σου! Τα υψηλής ποιότητας κι αισθητικής AMINO ANIMO αξεσουάρ σε βοηθούν να μεγιστοποιήσεις την απόλαυση και να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.