ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ

MAIN PROTEINS

Οργανικές πρωτεΐνες από 100% αμύγδαλο, αρακά, ηλιόσπορο, κολοκυθόσπορο, ρύζι και φάβα με ήπια/ουδέτερη γεύση, χαρακτηριστικό που τους δίνει το πλεονέκτημα να προστίθενται σε αλμυρές ή γλυκιές παρασκευές, πέρα από smoothies, εκτοξεύοντας τη διατροφική αξία, τις βιταμίνες και τις φυτικές ίνες.

MIX PROTEINS

Ένα βραβευμένο στιγμιαίο ρόφημα ενέργειας από βιολογικές πρωτεΐνες αμυγδάλου, ρυζιού, ηλιόσπορου. Με φυσική γεύση κακάο ή βανίλια και πρεβιοτικό ινουλίνη για καλύτερη απορρόφηση και λειτουργία του εντέρου, το Power Mix συμβάλλει στην ενίσχυση του οργανισμού και στη ρύθμιση του μεταβολισμού.

SPECIAL PROTEINS

Βιολογική πρωτεΐνη υψηλής καθαρότητας και εξαιρετικής ποιότητας με 78γρ πρωτεΐνη στα 100γρ, από Σπιρουλίνα, Ρύζι και Αρακά. Πλούσια σε όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, τα οποία ο ανθρώπινος οργανισμός δεν μπορεί να συνθέσει και πρέπει να προσλάβει με τη διατροφή του, συμβάλλει στην αύξηση μυϊκής μάζας αλλά και στην αποκατάσταση των μυών μετά την άσκηση.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Τώρα μπορείς να έχεις την αγαπημένη σου οργανική πρωτεΐνη πάντα και παντού μαζί σου! Τα υψηλής ποιότητας κι αισθητικής AMINO ANIMO αξεσουάρ σε βοηθούν να μεγιστοποιήσεις την απόλαυση και να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.