ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ

«Χτες ήμουν έξυπνος και γι’αυτό ήθελα να αλλάξω τον κόσμο. Σήμερα είμαι σοφός και γι’ αυτό αλλάζω τον εαυτό μου»
–Rumi

Από την πρώτη στιγμή που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες φυτικές, βιολογικές πρωτεΐνες στον κόσμο, ξέραμε ότι έπρεπε να εξελίξουμε τον τρόπο παραγωγής αλλά και να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας. Βλέποντας τον κόσμο να αλλάζει, δεν μπορούμε παρά να αλλάζουμε κι εμείς. Η εξέλιξή μας βασίζεται στην επιβίωσή μας και για την επιβίωσή μας χρειάζεται να γίνουμε το καλύτερο που μπορούμε σε κάθε επίπεδο.

amino animo rice vegan πρωτεΐνη ρυζιού πηγή ενέργειας

ΓΙΑΤΙ ΦΥΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ;

Από τη μία ο παγκόσμιος δυτικός πληθυσμός γίνεται όλο και πιο παχύσαρκος. Από την άλλη ο υπερπληθυσμός (μέσα σε 40 το πολύ χρόνια υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουμε τα 10 δισεκατομμύρια) και ο τρόπος που τρέφουμε τον πλανήτη αυτή τη στιγμή, με τη μαζική κτηνοτροφία, εκτός από το ότι είναι ηθικά αμφιλεγόμενος, καταστρέφει το περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους της γης. Οι μεταλλαγμένες και γενετικά τροποποιημένες τροφές δεν είναι λύση γιατί παρουσιάζουν εξαιρετικούς κινδύνους για την υγεία μας. 

Άρα τι κάνουμε;

Back to basics
Back to plants
Back to proteins

ΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ AMINO ANIMO ΕΙΝΑΙ 100% ΦΥΤΙΚΕΣ

Γιατί φυτά; Γιατί απλούστατα είναι ο πιο βιώσιμος τρόπος να τρεφόμαστε. Η κλιματική αλλαγή, μέρος της οποίας οφείλεται στις τεράστιες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα που εκλύεται στην ατμόσφαιρα, συνδέεται άμεσα με την μαζική, βιομηχανική κτηνοτροφία. Επιπλέον, αν σταματούσαμε τη μαζική εκτροφή ζώων αύριο, θα μπορούσαμε να δώσουμε μία λύση στο πρόβλημα της παγκόσμιας πείνας. Γιατί; Ένα ζώο καταναλώνει τεράστιες ποσότητες φυτών και νερού και αν το σκεφτείτε, είναι ένας μεσάζοντας. Η αγελάδα πχ τρώει τα φυτά και εμείς τρώμε την αγελάδα. Φανταστείτε πόσους ανθρώπους θα μπορούσαν να θρέψουν όλοι οι τόνοι φυτών και καρπών που δεν θα πήγαιναν πια στα 70 δισεκατομμύρια ζώα εκτροφής που υπάρχουν στον πλανήτη!

ΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Είτε ακολουθείτε φυτική διατροφή είτε όχι, εμείς στην AMINO ANIMO σας βοηθάμε στο ταξίδι σας για πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες, προσφέροντάς σας πρωτεΐνες κορυφαίας ποιότητας, για να γίνετε το καλύτερο που μπορείτε. Άλλωστε μία ισορροπημένη φυτική διατροφή όχι μόνο είναι καλή για τον πλανήτη και τα ζώα, αλλά μας φέρνει κοντά στη γη και τη φύση.

Κάντε τις αλλαγές που θέλετε με το ρυθμό που μπορείτε.
Ακούστε το σώμα σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.
Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Οι πρωτεϊνες AMINO ANIMO μπορούν να σας προσφέρουν τη λύση αν ανησυχείτε για τη σωστή καθημερινή λήψη πρωτεϊνών στη διατροφή σας.

Οι πρωτεΐνες μας είναι φτιαγμένες χωρίς συνθετικές ουσίες, χημικά πρόσθετα, μεταλλαγμένα συστατικά, συντηρητικά, χρώματα, και αρώματα. Μόνο με αγνές πρώτες ύλες, από σπόρους και καρπούς προσεκτικά επιλεγμένων καλλιεργειών που έχουν superpowers και υψηλά ποσοστά πρωτεΐνης αλλά και βιταμινών. Α και βέβαια οι πρωτεΐνες Amino Animo ήταν και θα είναι πάντα 100% βιολογικές

ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ = Όλα τα καλά (καθαρή, αγνή πρωτεΐνη) χωρίς τα κακά (τοξίνες, trans λιπαρά, βλαβερές ουσίες) των ζωικών τροφών