ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

cert

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΣΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ;

Αν υποθέσουμε ότι ο οργανισμός μας είναι το «σπίτι» μας, οι πρωτεΐνες είναι οι τοίχοι και τα αμινοξέα τα τούβλα. Μπορείς να φανταστείς τι θα γινόταν αν υπήρχε έλλειψη ή πληθώρα τούβλων; Τόσο σημαντικό ρόλο παίζει η σωστή πρόσληψη πρωτεΐνης στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής!

Εσύ γνωρίζεις ποια είναι η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη πρωτεΐνης για το δικό σου τρόπο ζωής; Αν όχι, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και το ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ θα σου δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεσαι!

Σημείωση: Οι υπολογισμοί θερμίδων βασίζονται στις εξισώσεις εκτίμησης των Mifflin-St Jeor. Οι υπολογισμοί που παρέχονται μέσω της συγκεκριμένης φόρμας είναι κατάλληλοι για υγιείς, μη εγκύους ενήλικες ηλικίας 19 ετών κι άνω. Οι αθλητές μπορεί ν’ απαιτούν υψηλότερη θερμιδική πρόσληψη για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η σύσταση καθορίζεται σύμφωνα με τις οδηγίες των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), τα οποία συμβουλεύουν τους ενήλικες να λαμβάνουν το 10% – 35% των ημερήσιων θερμίδων τους από πρωτεΐνη.

Η σύσταση καθορίζεται σύμφωνα με τις οδηγίες της Αμερικανικής Διαιτολογικής Ένωσης (ADA), η οποία δηλώνει ότι ένας υγιής ενήλικας πρέπει να καταναλώνει από 0,8 g έως 1,0 g πρωτεΐνης ανά κιλό σωματικού βάρους.

Ο Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός ή Μεταβολικός Ρυθμός Ηρεμίας είναι ο αριθμός των ημερήσιων θερμίδων που απαιτούνται για τη διατήρηση των βασικών λειτουργιών του οργανισμού σε κατάσταση ηρεμίας.

Ο Ενεργός Μεταβολικός Ρυθμός δείχνει τον αριθμό των ημερήσιων θερμίδων που χρειάζεται το σώμα ανάλογα με τη δραστηριότητα.

ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ AMINO ANIMO

Έχεις επιπλέον ανάγκη σε πρόσληψη πρωτεΐνης; Ανακάλυψε τις οργανικές πρωτεΐνες AMINO AMINO και διάλεξε αυτή που ταιριάζει καλύτερη στη δική σου καθημερινότητα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο