ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΜΙΝΟ ΑΝΙΜΟ

Το μεγαλύτερο κίνητρο πίσω από τη δημιουργία των πρωτεϊνών Amino Animo είναι απλό:
Φτιάχνουμε τις πρωτεΐνες που εμείς θέλουμε να χρησιμοποιούμε, για να αισθανόμαστε και να ζούμε καλύτερα! Γι’ αυτό και μετά από πολυετή έρευνα και δοκιμές, καταλήξαμε στην ιδανική τεχνολογία και διαδικασία παραγωγής για την απομόνωση πρωτεϊνών από φυτά, χωρίς κανένα συμβιβασμό σε ποιότητα και θρεπτική αξία.

amino animo τεχνολογία technology συστατικά ingredients bottle spoon
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΑΣ 
ΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ:
1. ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ
2. ΑΠΟ
ΕΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ
3. ΕΙΔΙΚΑ
ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΓΙΑ
ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΒΙΟΔΙΑΘΕΣΙΜΗΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ
φυτικές ίνες αρακά pea συστατικά φυτικών πρωτεΐνών

Η διαδικασία παραγωγής της σκόνης πρωτεΐνης ξεκινά από την προμήθεια βιολογικών σπόρων άριστης ποιότητας. Οι σπόροι καθαρίζονται, αποφλοιώνονται, καθαρίζονται ξανά και στη συνέχεια υφίστανται ψυχρή έκθλιψη, ώστε να διαχωριστεί το έλαιο από την καθαρή πρωτεΐνη.

Στην περίπτωση του ηλιόσπορου
εξάγεται επιπλέον ποσότητα ελαίου
από την ακατέργαστη πρωτεΐνη
μέσω διοξειδίου του άνθρακα (CO2).

ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ

Στη συνέχεια ακολουθεί το στάδιο της άλεσης της ακατέργαστης πρωτεΐνης, ώστε να γίνει πούδρα, μέσω της τεχνολογίας CRYONERT, που συνδυάζει δύο ειδικά χαρακτηριστικά:

CRYOGEN

Μία διαδικασία σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Γίνεται λεπτή άλεση των πρωτεϊνών χρησιμοποιώντας το άζωτο ως αδρανές αέριο.

INERT

Αυτή η κρυογονική διαδικασία στερεί το οξυγόνο από τη διαδικασία παραγωγής, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία συγκεκριμένη δομή στην επιφάνεια του προϊόντος με την οποία αποφεύγονται πιθανές αντιδράσεις με αντιδραστήρια, όπως το οξυγόνο.

Παρά το υπολοιπόμενο λίπος που παραμένει, η πρωτεΐνη δεν υφίσταται κάποια χημική αλλοίωση. Το αποτέλεσμα είναι μίας υψηλής ποιότητας σκόνη πρωτεΐνης, με υψηλή σταθερότητα. Τα πολύτιμα συστατικά διατηρούνται λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας κατά τη διαδικασία παραγωγής.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ