ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΓΙΑ LIFEBUILDERS

Η ζωή μας είναι φτιαγμένη από μικρές και μεγάλες προκλήσεις. Απαιτεί το καλύτερο από εμάς σε φυσικό, ψυχικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο. Και για να χτίζουμε τη ζωή μας όπως ακριβώς θέλουμε, χρειάζεται να την αντιμετωπίζουμε ολιστικά. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε τις πρωτεΐνες AMINO ANIMO.

Συμβουλευτήκαμε διαιτολόγους, γιατρούς, αθλίατρους και ειδικούς σε θέματα άσκησης και διατροφής, αλλά και καταναλωτές: από επαγγελματίες αθλητές, εργαζόμενους και μαμάδες, μέχρι εγκύους και εφήβους που δίνουν εξετάσεις. Τα στοιχεία που συγκεντρώσαμε μας βοήθησαν να καταλάβουμε ότι το ένα κοινό χαρακτηριστικό όλων των ανθρώπων στην απαιτητική τους καθημερινότητα, είναι ότι έχουν αυξημένες ανάγκες σε πρωτεΐνη για να μπορούν να ανταπεξέλθουν.

powder protein muscle life builders vegan πρωτεΐνες

ΑΣΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ

Δημιουργήσαμε τη σειρά πρωτεϊνών AMINO ANIMO με αυστηρά κριτήρια: Θέλαμε να είναι από βιολογικές, φυσικές, φυτικές πρώτες ύλες, να μην έχουν τίποτα περίεργο μέσα στη σύνθεσή τους όπως συντηρητικά, χρώματα, πρόσθετα και μεταλλαγμένα, να έχουν ωραία γεύση, να εντάσσονται πανεύκολα στη διατροφή μας και το πιο σημαντικό… να κάνουν αυτό που υπόσχονται!

• Χωρίς αυγά
• Χωρίς φοινικέλαιο
• Χωρίς γλουτένη
• Χωρίς ζάχαρη
• Χωρίς αλάτι
• Χωρίς γαλακτοκομικά-λακτόζη

Γι’ αυτό και τις ονομάσαμε AMINO ANIMO. Amino όπως αμινοξύ (τα δομικά συστατικά των πρωτεϊνών) και Animo από το λατινικό animus που σημαίνει πνεύμα, ψυχή. Τώρα σώμα και πνεύμα έχουν βρει την τροφή τους!

lifebuilders οφέλη υγιεινή διατροφή eat your greens eat διατροφική αξία

ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΕΪΝΗ // ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ AMINO ANIMO;
Η απάντηση είναι… για όλους. Όλοι χρειαζόμαστε πρωτεΐνη, αλλά κάποιοι ακόμα περισσότερη, είτε γιατί το απαιτούν οι συνθήκες ζωής τους, η εργασία τους, η δραστηριότητά τους, ή οι διατροφικές τους ανάγκες

amino animo οργανική πρωτεΐνη lifebuilders healthier life drink

ΑΘΛΗΤΕΣ Όσοι αθλούνται συστηματικά, είτε επαγγελματικά είτε όχι, έχουν περισσότερες ανάγκες σε πρωτεΐνη, για να έχουν περισσότερη ενέργεια, να αυξήσουν τη μυϊκή τους μάζα, αλλά και να βοηθήσουν τους μυς τους να αποκατασταθούν μετά την προπόνηση, ενδυναμώνοντας ταυτόχρονα τον καρδιακό μυ.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Είτε είστε επαγγελματίες με έντονη πνευματική δραστηριότητα, είτε επαγγελματίες χειρωνακτικής εργασίας, έχετε αυξημένες ανάγκες σε πρωτεΐνη. Η έντονη φυσική δραστηριότητα καταπονεί τους μυς και το συνδετικό ιστό, ενώ η πνευματική κόπωση και το stress μπλοκάρει τη βέλτιστη μεταβολική λειτουργία. Ειδικά όταν ξεχνάτε ή δεν προλαβαίνετε να φάτε, είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν παίρνετε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και επαρκή ποσότητα πρωτεΐνης.

ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΛΙΝΗΡΕΙΣ Όσο μεγαλώνουμε, η μυϊκή μας μάζα μειώνεται (μετά τα 30, χάνουμε από 3-5% της μάζας του μυϊκού μας ιστού ανά δεκαετία). Το ίδιο συμβαίνει και όταν για κάποιο λόγο είμαστε καθηλωμένοι στο κρεβάτι και δεν ασκούμαστε. Είναι απαραίτητο να παίρνουμε συμπλήρωμα πρωτεΐνης για να υποστηρίξουμε το μυοσκελετικό μας σύστημα και να το διατηρήσουμε υγιές.

ΠΑΙΔΙΑ-ΕΦΗΒΟΙ Τα παιδιά, ειδικά στην εφηβεία, έχουν πολύ απαιτητική μέρα, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Για να αποδώσουν χωρίς να αισθάνονται μονίμως κουρασμένα, πρέπει να έχουν το απαραίτητο καύσιμο, και ικανό ποσοστό πρωτεΐνης, τόσο για να διατηρήσουν την ενέργειά τους σε υψηλά επίπεδα, όσο και για να ενδυναμώσουν και να αναπτύξουν σωστά το μυοσκελετικό τους σύστημα.

ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΙ-VEGANS Όσοι έχουν αποκλείσει τις ζωικές τροφές από τη διατροφή τους, παίρνουν τις πρωτεΐνες που χρειάζονται από φυτικές τροφές όπως όσπρια, ξηρούς καρπούς, προϊόντα σόγιας. Όμως για να συμπληρώνουν τα βέλτιστα ποσοστά στην καθημερινότητά τους πολλές φορές χρειάζονται extra πρωτεΐνη σε καθαρή, φυτική, 100% βιολογική μορφή, όπως είναι οι Amino Animo.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Όσοι έχουν δυσανεξίες ή αλλεργίες συχνά δεν μπορούν να καταναλώσουν κάποιες τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη. Οι πρωτεΐνες AΜINO ANIMO δεν αποκλείουν κανέναν, ακριβώς γιατί φτιάχνονται χωρίς αυγά, φοινικέλαιο, γλουτένη, ζάχαρη, αλάτι και γαλακτοκομικά-λακτόζη στη σύνθεσή τους.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ Σε περιόδους νηστείας ή ειδικής δίαιτας που χρειάζεται πρωτεΐνη, είναι σημαντικό να την παίρνουμε σε καθαρή μορφή, για να υποστηρίξουμε τις μεταβολικές μας λειτουργίες, να έχουμε ενέργεια, δύναμη και πνευματική διαύγεια, χωρίς το ρίσκο απώλειας μυϊκής μάζας.